URHEILIJAT

Eri lajien urheilijat ovat luottaneet osaamiseemme jo avaamispäivästä lähtien. Etsitkö henkilökohtaista fysiikkavalmentajaa? Joukkueelle yhteistä oheistreeniä? Konsultointia kokonaisuuden hallintaan?

JOUKKUEURHEILIJAT

Yksi suosituimmista palveluista avaamispäivästämme alkaen on ollut vain yksi viikottainen yhteinen treeni koko joukkueelle.

Lapsille ohjaamme aina erilaisen, mahdollisimman monipuolisen harjoituksen, jolla luodaan pohjaa tulevaisuuden kovatehoisempiin treeneihin ja opetamme oikeita liikemalleja turvallisesti, treenaamisesta nauttien.

Nuorten ja aikuisten kanssa suunnittelemme lajivalmentajan kanssa yhdessä harjoituskokonaisuuteen sopivan ohjelman. Yleisin malli on ulkoistaa 1-3 harjoitusta viikossa meille ja suunnitella täydentävät harjoitukset lajitreenien ohessa tehtäviksi. Jokainen projekti toteutetaan tarpeiden ja lähtökohtien mukaisesti, ryhmän erilaisuus, kasvu ja rasitus huomioiden. Yksilöllisesti, ryhmässä.YKSILÖURHEILIJAT

Yksilölajien lisäksi rinkiimme kuuluu joukkuelajien harrastajia, jotka haluavat panostaa harjoitteluunsa muita enemmän.

Henkilökohtainen valmennus räätälöidään aina taustatietojen ja tavoitteiden mukaan. Moni harjoittelee aina valmentajan kanssa kun toisille riittää ohjelman päivitys ja tapaamiset tarpeen tullen.

Valmentajiltamme löytyy ammattitaitoa kaikkiin lajeihin ja kaikilla on omat erityisosaamisalueensa. Kerro meille miten voimme olla avuksi!>> OTA YHTEYTTÄ <<