OHJATTU HARJOITTELU

Monipuolista, erilaista, toiminnallista ja kokonaisvaltaista aina ohjattua harjoittelua ryhmässä Nokialla jo päivästä 12.12.12 lähtien.

MITÄ?

Voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, taitoa. Ja paljon muuta.

Valmentaja vie sinua ja muita ryhmään tulleita treenaajia alusta loppuun asti, riittää kun ilmestyt ajoissa paikalle, niin usein kun ehdit. Treenin esittelyn ja mahdollisten kysymyksien jälkeen ohjaamme lämmittelyt ja liikkuvuusharjoitukset sekä käymme päivän treeniin liittyvät tekniikat variaatioineen läpi.

Koutsi kiertelee, neuvoo, tsemppaa ja kyselee muitakin kuulumisia koko treenin ajan. Teet omaan tahtiin valvovan silmän alla ja saat lisäpotkua tekemiseesi pelkästä muiden läsnäolosta. Ehdit myös tutustua muihin ja saat varmasti uusia kavereita, joihin et välttämättä missään muualla olisi tutustunut.

Treenit koostuvat monipuolisista, vuosikausia toimineista tieteen toimivaksi todistetuista metodeista voima- ja kuntoharjoitteluun moderneilla twisteillä. Omalla asiakaslähtöisellä konseptilla.

MIKSI?

Haluat aloittaa liikuntaharrastuksen turvallisesti, tehokkaasti ja aina valvovan silmän alla. Opit heti oikeat tekniikat ja sinulle varioidaan liikkeet kuntotasosi mukaan.

Aktiivisena kuntoilijana haluat vaihtelua ja kokeilla jotain uutta. Kehityksesi on ehkä tasaantunut tai kaipaat monipuolisempaa tekemistä.

Olet lopettanut kilpaurheilun ja kaipaat arkeesi vastaavaa rutiinia, valmennusta ja muiden tsemppausta.

Oli lähtötasosi mikä tahansa, tulet kehittämään kuntoasi, parantamaan kehonkoostumustasi ja parantamaan jaksamistasi arjen muissa askareissa tarjoamillamme ärsykkeillä.

MILLOIN?

Tällä hetkellä jaamme viikon ohjelman neljään erilaiseen harjoitukseen.

Treenipäivät maanantai, tiistai, torstai ja perjantai:

  • 6.00
  • 7.00
  • 10.00
  • 16.00
  • 17.00
  • 18.00
  • 19.00 (pl. pe)


Päivän aikana tehdään sama treeni alusta loppuun. Voit ilmoittautua mihin tuntiin tahansa. Seuraavana päivänä tehdään eri treeni samaan tapaan.


>> BOOKINGS <<