Tietoa meistä

”Huippukunnon tehtailua. Avaa ovi ja aloita!”


Kuntotehdas Punainen Ovi aloitti toimintansa 12.12.12 klo 12. Teemme harjoittelijoistamme voimakkaampia, kestävämpiä ja notkeampia monipuolisella ja vaihtelevalla toiminnallisella harjoittelulla. Säännöllinen harjoittelu tuottaa tuloksia ja kokemuksia, joita ei etukäteen osaa edes kuvitella.

Viikon harjoitukset ovat aina ohjattuja lämmittelyistä lähtien. Mitään ei tarvitse etukäteen osata ja kaikista harjoituksista muokataan jokaiselle sopiva vaihtoehto kuntotason mukaan. Tule ajoissa ja viihdy pitkään. Mitä enemmän käyt, sitä enemmän saat irti ohjelmoinnistamme.

Työpajat ovat aloitteleville harjoittelijoille tai kokeneemmille kuntoilijoille ja urheilijoille suunnattuja kertaluonteisia täsmäiskuja. Valikoimasta löytyy alkeiskurssin lisäksi omat kurssit mm. painonnostoon, voimanostoon, juoksuun, kahvakuulaharjoitteluun sekä kehonhuoltoon. Työpajan kesto on teemasta riippuen 1-4h.

Yksityistunnit ovat yrityksille, joukkueille ja muille ryhmille sekä yksityishenkilöille tarkoitettuja omia, ohjattuja vuoroja. Tyypillinen yritystunti sisältää yhden viikkotunnin. Urheilujoukkueet ja yksilöurheilijat luottavat oheisharjoittelussaan osaamiseemme ja käyvät harjoittelemassa vuoden ympäri joko aina ohjatusti tai laaditun ohjelman mukaan valvovan silmän alla. Yksityishenkilöille tapaamiset ovat joko yksittäisiä harjoituksia ja kuntotarkastuksia tai säännöllisiä ‘personal training’ valmennuksia omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua toimintaamme ilmaiseksi ja suositella sopivaa tapaa aloittaa. Tutustumistunti sovitaan sinulle parhaiten sopivalle tunnille. Ota rohkeasti yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 0503530597.

Oven takaa löytyy myös hierontapalvelut.

Tervetuloa tekemään haaveista totta. Avaa ovi ja aloita!