Asiakaskokemuksia

Jokaisen treenin jälkeen alkaa odottamaan vesi kielellä seuraavaa. Mukavat treenikaverit ja motivoiva ohjaaja.

- Juha


Annoin pikkusormen, kohta jo koko käsi mennyttä! Koukuttaa ihanasti. Kroppa ja mieli kiittää! Iso plussa isojen ja pienten sulassa sovussa liikkumisesta! Asioita ei tehdä liian vaikeaksi ja kynnys on riittävän matala! Mii laik!

- Emppu


Juoksin tänään paikallisessa juoksutapahtumassa 16 km (ajan kehtaan sanoa sinulle eli 1h XX min :) Juoksu tuntui mukavalta ja oikea tekniikka auttoi jaksamaan! Eli iso kiitos!

- Sanna


Kauan kadoksissa ollut reenimotivaationi löytyi Nokialta. Kiitos Joonaksen, joka aitoudellaan ja aina erilaisilla reeneillään antaa sellaisen motivaation, ettei voi muuta kun tehdä parhaansa ja ylittää itsensä joka kerta! Uusia taitoja on tullut opittua ja kehitystä tapahtunut. Täältä vaan ei voi olla pois! On niin mukavat kanssareenaajatkin, jokainen tsemppaa ja auttaa toisiaan :) Kiitos Joonas!

- Hanna


Treenit on monipuolisia ja tehokkaita ja niitä on kiva tehdä hyvässä seurassa!

- Elina


Jos tämä mies jaksaa herätä kolmesti viikossa aamulla ennen viittä ja ajaa 31 kilometria Kuntotehtaalle aamuvuoroon, niin eikös se jo kerro siitä, että kauempaakin kannattaa tulla. Ei ole ollut työpäivien aikana varmaan koskaan niin energinen kuin sen jälkeen kun aloitteli Joonaksen opissa.

- Sami


Sopivan kokoinen sali, rentoa porukkaa ja matala kynnys tulla kun on niin kotoisaa! Puoli vuotta sitten aloittaessa nousi pään päälle pelkkä tanko, nyt voi laittaa painojakin lisäksi. Olo on virkeä, uni maistuu eikä syksykään masenna. Koutsi on osaavaja kannustava ja aina läsnä. Treenit on aina erilaisia ja tehokkaita ja samalla oppii salakieltä kuten DU, TGU, burbee, mave yms.

- Taru


1/13 aloittelin ja silloin omalla painolla 50 kyykkyä olisi ollut tuskaa, nyt 9 kk myöhemmin 50 kyykkyä 100kg niskassa meni ilman tuskaa.

- Jari


Sali on hyvä ja fasiliteetit kohdallaan, mutta mun kohdallani ensisijainen vaikuttaja muutokseen on ollut osaava, motivoiva ja aidosti auttava koutsi. Tammikuussa tulin Joonaksen valmennettavaksi (ihan eri salilla) ja siitä asti olen kulkenut mukana. Läskit ja väsymys on vaihtunut lihaksiin ja hyvään oloon (ml. hauskat lihassäryt palautuessa). Ensimmäinen vuosi elämässäni, kun en ole ollut kertaakaan sairaana flunssasta tai muusta, siis ker-taa-kaan. Ja salilla on muuten kivaa :)

- Jani